Párování vín s pokrmy – Tématické večery

Francouzské menu

Tapenade ( pasta z černých oliv, ančoviček, kapar, olivového oleje) s bílou francouzskou bagetkou

Ratatouille ( směs zeleniny dušené v olivovém oleji) podávaný s bílým chlebem

Fracouzská bílá jitrnice – Boudin Blanc

Foie Gras – husí játra s karamelizovanými jablky

Terrine z jeleního masa

Bujabéza – provensálská rybí polévka

Konfitovaná kachní stehýnka

Kohout na víně

Šneci s bylinkovým máslem

 


 

Italské menu

Antipasta

Bruchetta – zapečený chléb s rajčaty, olivovým olejem, česnekem a solí

Bressaola con ricotta – sušené hovězí plněné ricotou

Funghi fritti – smažené houby na salátu

Tagliata con rucola e grana – steak s rukolou a sýrem

 

Pasta

Spaghetti all’ amatriciana

Gnocchi parmigiano tartufo – parmazánové noky s lanýži

Carne – Masa

Papero alla melarancia – Kachna na pomerančích

Cinghiale dolce forte – Kančí v čokoládě

 

Dezert

Torta di ricotta

 

dopl. – Olivy, Focaccia, Prosciutto,…

 


 

Jižní Amerika

Empanadas – slané plněné pečivo

Chorizo moni – argentinská grilovaná klobása s cibulkovo-rajčatovým sateé a křepelčím vejcem

Pikantní játýrka podávaná s křupavým toastem

Tapas – vždy uprostřed stolu po celý čas degustace

Gambas al Ajillo – Grilované argentinské krevety s česnekem

Steaky grilované s omáčkou chimmichurry

Hovězí pečená žebra

Paella

BBQ Tasty Burger s jalapenos na grilu

Churrasco – Hovězí maso grilované na špejli

 

 

<< zpět na úvod

Social Circle

X