Francouzské menu
Tapenade ( pasta z černých oliv, ančoviček, kapar, olivového oleje) s bílou francouzskou bagetkou
Ratatouille ( směs zeleniny dušené v olivovém oleji) podávaný s bílým chlebem
Fracouzská bílá jitrnice – Boudin Blanc
Foie Gras – husí játra s karamelizovanými jablky
Terrine z jeleního masa
Bujabéza – provensálská rybí polévka
Konfitovaná kachní stehýnka
Kohout na víně
Šneci s bylinkovým máslem
Italské menu
Antipasta
Bruchetta – zapečený chléb s rajčaty, olivovým olejem, česnekem a solí
Bressaola con ricotta – sušené hovězí plněné ricotou
Funghi fritti – smažené houby na salátu
Tagliata con rucola e grana – steak s rukolou a sýrem
Pasta
Spaghetti all’ amatriciana
Gnocchi parmigiano tartufo – parmazánové noky s lanýži
Carne – Masa
Papero alla melarancia – Kachna na pomerančích
Cinghiale dolce forte – Kančí v čokoládě
Dezert
Torta di ricotta
dopl. – Olivy, Focaccia, Prosciutto,…
Jižní Amerika
Empanadas – slané plněné pečivo
Chorizo moni – argentinská grilovaná klobása s cibulkovo-rajčatovým sateé a křepelčím vejcem
Pikantní játýrka podávaná s křupavým toastem
Tapas – vždy uprostřed stolu po celý čas degustace
Gambas al Ajillo – Grilované argentinské krevety s česnekem
Steaky grilované s omáčkou chimmichurry
Hovězí pečená žebra
Paella
BBQ Tasty Burger s jalapenos na grilu
Churrasco – Hovězí maso grilované na špejli